Jdi na obsah Jdi na menu

Konec individuální slevy 25% na zboží ADIDAS

Poté, co se někteří z našich členů dotazovali, resp. mě informovali o tom, že jim nebyla poskytnuta sleva v prodejnách Adidas - Eurostores.s.r.o., jsem se dotázal přímo ve firmě jaká je skutečná situace.

Níže zveřejňuji zprávu, kterou jsem obdržel. Informaci jsem předal i na Unitop ČR k jejich dalšímu opatření.

Prosím naše členy, aby prodejce sami nekontaktovali. Individuální nákup nebude možný. Nakupovat bude možné pouze prostřednictvím SKP a to z programu TEAMSPORT.

Adresy prodejen zůstávají stejné. Tam se můžete zaregistrovat do věrnostního programu ADIDAS KLUB, kde Vám bude nejprve poskytnuta sleva 5%, přičemž se bude možné vypracovat na maximální slevu 10%. Předchozí věrnostní karty již neplatí.

Zapsal: Jan Motejlek - předseda SKP Semily

Zpráva, kterou jsem obdržel na dotaz:

Dobrý den pane Motejlek,

předem mého emailu pár informací.

Společnost Eurostores, s.r.o. ukončila prodej značky adidas ke dni 1.4. 2012 a v současné době neprovozuje žádnou prodejnu. Zboží společnosti odkoupila společnost Orcanta, s.r.o., která v současné době provozuje prodejní síť značky adidas v bývalých provozovnách Eurostores, s.r.o.

Vzhledem k tomu, že se jedná o zcela jinou společnost veškeré smluvní vztahy, které měla Eurostores nejsou pro nového provozovatele závazné. Společnost Orcanta se zavázala jako distributor značky adidas přebírat a vyřizovat vzniklé reklamace na zboží této značky zakoupené v síti provozovaných prodejen.

Z toho plyne, že smlouva a věrnostní systém, který byl nastavený pro Unitop pozbyl veškerých smluvních vztahů.

Společnost Orcanta, s.r.o. má nastaven vlastní program TEAMSPORT pro spolupráci se sportovními kluby  a tělovýchovnými jednotami.

Nabízíme :

- slevu 40% z maloobchodních doporučených cen na sportovní textil, míče, doplňky a fotbalovou obuv z kolekce Teamsport 2012 (katalog příloha)

- spolupráci na bázi bezesmluvního vztahu

- objednávky pouze v elektronické podobě na e-mail

- Nelze nakupovat zboží, které je na našich prodejnách. Zboží bude vždy objednáváno z centrálního skladu adidas pro Evropu.

- doba dodání cca. 4 týdny od objednávky - vzhledem k logistickým problémům adidas na centrálním skladu teamsport pro Evropu

V případě Vašeho zájmu o spolupráci a upřesnění informací mne prosím kontaktujte telefonicky.

Děkuji  


Zdeněk Klíma
teamsport manager

 

ORCANTA s.r.o.

 

Plzeňská 1270/97
150 00 Praha 5

 

M:

+420 725 813 491
+420 774 705 040

 
 

zdenek.klima@orcanta.cz
www.obchod-adidas.cz
provozovatel značkových obchodů adidas