Jdi na obsah Jdi na menu

Opět lyžujte v Pasekách n.J. - permanentky

Od  2.1.2017  máte opět možnost, jako členové SKP Semily, zapůjčení permanentky na lyžařské svahy v Pasekách nad Jizerou, a to jak do Skiareálu Pizár tak do Skiareálu Paseky.

Permanentky jsou k vyzvednutí u Lenky Hajské ( 606 409 973 ), kde získáte i bližší informace, respektive u stálé služby na OOP Semily.

Nebo pro získání informací o způsobu zapůjčení kontaktujte předsedu SKP Semily Jana Motejlka ( 602 627 305 ). 

U zapůjčení je nutná předchozí rezervace. Informace o rezervaci získáte na tomto odkazu

 

REZERVAČNÍ TABULKA

 

K dispozici jsou dvě permanentky.

Info o skiareálech získáte na 

www.pizar.cz   nebo   www.skipaseky.cz

 

PRAVIDLA PRO REZERVACI:

Permanentky bude možné rezervovat maximálně na 3 týdny dopředu a v tomto období pouze na tři termíny (bez rozdílu zda půlden nebo celý den). Pokud nebude termín ještě 5 dní předem nikým rezervován, tak si ho bude moci rezervovat i ten, kdo už 3 termíny v průběhu tří týdnů má. Z těch tří základních termínů může být pouze jeden o víkendu. 
Pokud provedete rezervaci, je nutné abyste zapůjčení opravdu realizovali. Zrušit rezervaci je možné nejpozději 2 dny před termínem zapůjčení s řádnou omluvou, poté pouze ve vážných případech s tím, že doporučujeme sehnat si náhradníka. V případě, že nebudete moct zapůjčení realizovat a rezervaci včas nezrušíte, budeme považovat zapůjčení za realizované a budete muset uhradit poplatek.