Jdi na obsah Jdi na menu

Členské příspěvky a poplatky 2020

Vážení členové!
Již nastal čas, kdy je možné uhradit členské příspěvky a poplatky na rok 2020. Termín splatnosti je dle stanov 31.3.2020. Členské příspěvky a poplatky byly schváleny na valné hromadě konané v loňském roce, aby bylo možné hradit ihned od začátku roku a nebylo třeba čekat na termín valné hromady. Tedy na následující valné hromadě budeme schvalovat příspěvky a poplatky již na rok 2021.
Valná hromada se usnesla na tom, že v roce 2020 budou členské příspěvky (mládeže, studentů, policistů, zaměstnanců PČR a MV ČR, hasičů, bývalých policistů a veteránů) opět shodné, až na členské příspěvky ostatních členů. Pro rodinné příslušníky policistů, zaměstnanců PČR a MV ČR, hasičů, veteránů a spřátelených složek (městská policie, armáda atp.) zůstává příspěvek ve výši 800,-Kč. Pro ostatní dospělé členy je příspěvek navýšen na částku 1500,-Kč.
V případě, že se někomu z Vás nepodaří dodržet termín, tak nezapomeňte, že za každý započatý měsíc po termínu splatnosti je účtován poplatek z prodlení ve výši 50,-Kč.

Členské příspěvky pro rok 2020:  

300,-Kč   mládež do 18-ti let
300,-Kč   studenti do 26-ti let (předloží doklad o studiu)
500,-Kč   policisté, hasiči, zam. PČR a MV ČR
500,-Kč   bývalí policisté (10 a více let služby), veteráni
800,-Kč   ostatní dospělí členové - rodinní příslušníci policistů, zaměstnanců PČR a MV ČR, hasičů, veteránů a spřátelených složek (městská policie, armáda atp.)
1500,-Kč ostatní dospělí členové (bez příbuzenského vztahu k policistovi atd.)

Již několikátou sezónu můžete hradit členské příspěvky převodem na účet č. 1262296379/0800, kde jako v.s. uvádějte své členské číslo u SKP Semily a do zprávy pro příjemce uveďte "členský příspěvek SKP Semily" + své jméno a příjmení.
Jinak můžete samozřejmě hradit příspěvky a poplatky u hospodářky Lenky Hajské.

S díky a pozdravem

Za výkonný výbor SKP Semily
Jan Motejlek - předseda