Jdi na obsah Jdi na menu

Nominační závod pro Policejní mistrovství Evropy 2012 v krosu

Evropská policejní sportovní unie (USPE) ve spolupráci s Rumunskou policejní sportovní federací uspořádají v Rumunsku v Oradei od 22. 3. do 25. 3. 2012 Policejní mistrovství Evropy v krosu (dále jen „PME“).

Nominační komise ve složení JUDr. Václav Kuthan (Ředitelství pro řízení lidských zdrojů PP ČR, odbor vzdělávání), Ing. Stanislav Grulich (UNITOP ČR), PaedDr. Pavel Moravec (Centrum sportu MV) stanovila pro nominaci do reprezentačního družstva Policie ČR závod „Přebor Prahy mužů, žen, juniorek, dorostu a žactva v přespolním běhu pro rok 2011“, který na základě pověření Pražského atletického svazu pořádá PSK Olymp Praha dne 19. 11. 2011 v Praze 7 ve sportovním areálu Centra sportu MV ve Stromovce.

Start závodu žen je ve 12.45 (3,8 km) a mužů ve 13.35 (6,34 km). 

Přímou nominaci do reprezentačního družstva Policie ČR mají zajištěnou běžci, kteří se umístí v nominačním závodě na 1. až 4. místě. O nominaci dalších sportovců a případně sportovkyň na PME rozhoduje nominační komise na základě tzv. divokých karet.

Na PME mohou startovat pouze příslušníci Policie ČR a studenti Policejní akademie ČR.

Podrobnější informace k nominaci sportovců a k nominačnímu závodu můžete získat u PaedDr. Pavla Moravce (Centrum sportu MV, služ. tel.: 836 298, e-mail - intranet: moravepa.sport@mv.cz, internet: moravepa@mvcr.cz). 

Přihlášku na výše uvedený nominační závod si každý účastník zajišťuje sám a účastní se jí na vlastní náklady nebo může požádat o příspěvek sportovní klub, jehož je členem. Přihlášku do kategorie „Policie ČR“ je nutno zaslat nejpozději do 18. 11. 2011 do 20.00 hodin na e-mail pskatletika@seznam.cz.

zdroj www.policie-sport.cz/

kde naleznete i odkaz na propozice závodu www.policie-sport.cz/clanek250.html