Jdi na obsah Jdi na menu

Účastnili jsme se Líšný Open 2011

Družstvo ve složení Jan Motejlek, Jiří Pančenko a Jan Kufner obsadilo 3. místo na Líšný Open 2011. Je to historický úspěch pétanque družstva za několik let, co se turnaje účastní (družstvo je však pokaždé v jiném složení).

 
"Bylo to po heroickém výkonu celého družstva. Ve skupině jsme se umístili na 2. místě, když jsme vyhráli 4 klání v řadě za sebou, následně jsme jedno klání nezvládli s družstvem Mrňousů (nejmladší družstvo), kteří proti nám podali fantastický výkon, a poté jsme jen těsně podlehli budoucím vítězům (10:11). Našimi výsledky jsme se dostali mezi nejlepších 6 družstev, která mezi sebou následně sehrála křížně vyřazovací souboj. Hráli jsme s vítězným družstvem skupiny B, tedy se Sokolem Lázně Libverda. Utkání jsme zvládli, řekl bych, bravůrně a postoupily jsme mezi nejlepší tři družstva, takže jsme měli umístění na bedně jisté. Nejlepší tři tými hráli každý s každým. Bohužel, i když jsme bojovali a nedali jsme soupeřům nic zadarmo, z obou klání jsme odešli poraženi a obsadili jsme tedy konečné třetí místo."
uvedl Jan Motejlek na Facebooku
 
Turnaje se rovněž účastnila členka našeho SKP Semily Lucie Kovářová, když hrála za družstvo Krotitelky koulí (Líšný), které obdrželo cenu za nejlepší ženské družstvo, i když nepostoupilo ze skupiny (resp. mezi nejlepších šest družstev).
 

Náhledy fotografií ze složky Líšný Open 2011 - pétanque